Margriet Kroezen

opleiding

“In 2009 besloot ik als leidinggevende van een kinderdagopvang en variërend welzijnswerk de overstap te maken naar  Wie Zorgt! Ik was daarmee de eerste werknemer van Wie Zorgt!. Ik begon als Intercedent. Groeide door naar Rayonmanager en de afgelopen jaren werk ik als Recruiter.

In het afgelopen jaar zijn we snel gegroeid. Ik denk dat dit komt door de service die wij leveren. Door onze ervaring weten we waar het over hebben. We zijn eerlijk, open en transparant. En we beloven geen gouden bergen als we ze niet kunnen leveren. Ook doen we aan snelle terugkoppeling zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.

Dit geldt ook voor onze sollicitanten. Iedereen krijgt de persoonlijk aandacht die hij of zij verdiend. Door echt te luisteren naar de sollicitant, kunnen wij iemand helpen aan zijn of haar droombaan. Immers als je doet wat je leuk vindt, kun je bergen verzetten. Het persoonlijke contact met mensen maakt dit werk leuk. Er zitten verhalen tussen die je bij blijven. Sollicitanten die bijvoorbeeld denken nooit meer een baan in de zorg te zullen vinden. En wat is het dan een feest, als dit bij Wie Zorgt! wel gelukt is”.

opleiding
Neem contact op met Margriet Kroezen – Booi