Miranda Snijders

Mijn naam is Miranda, en ik ben samen met mijn man Harrie en onze twee prachtige kinderen woonachtig in het betoverende Gramsbergen. Na een toegewijde loopbaan van 16 jaar in de kinderopvang, waarvan de eerste 10 jaar op de groep en de laatste jaren als planner, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik nu met veel enthousiasme werkzaam als intercedent bij Wie Zorgt! voor de regio Overijssel en Gelderland.

Deze nieuwe functie biedt mij precies de afwisseling waar ik naar zocht. Mijn week heeft een vaste dag waarop ik op kantoor werk en betrokken ben bij diverse overleggen en administratieve taken. Maar de overige dagen zijn vooral gevuld met boeiende gesprekken met potentiële medewerkers, bestaande medewerkers en onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Wat Wie Zorgt! zo bijzonder maakt, is het persoonlijke contact. Wij hechten er veel waarde aan dat werkzoekenden een baan vinden die hen écht aanspreekt. Dat is ook mijn voornaamste doel tijdens onze gesprekken: helder krijgen wat jouw wensen en ambities zijn, zodat ik je optimaal kan ondersteunen bij het verwezenlijken ervan. En hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. Doordat ik persoonlijk de verschillende locaties bezoek, krijg ik een diepgaand inzicht in de behoeften van de betreffende organisaties en kan ik nauwkeurig inspelen op hun specifieke wensen.

Dus, als je benieuwd bent of wij jou kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale baan, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we ontdekken hoe we jouw professionele dromen kunnen verwezenlijken.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een toekomst vol nieuwe kansen en uitdagingen.

Met vriendelijke groet,

Neem contact op met Miranda Snijders
Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!