Als verpleegkundige werken zoals jij dit wilt.

www.wiezorgt.nl

Werken als verpleegkundige in de zorg, maar volgens een rooster wat past bij jou privésituatie.

Wie Zorgt! regelt dit voor jou.

Wie Zorgt! is (meer dan) een uitzendbureau. Wie Zorgt! bestaat uit een team van 10 medewerkers die  voor jou klaar staan. Wij hebben bijna allemaal binnen zorg en welzijn gewerkt en begrijpen waar je het over hebt. Bovendien werk je met een vast contactpersoon. Al jouw vragen en verhalen kun je bij hem of haar kwijt. Persoonlijk contact vinden we namelijk erg belangrijk. We doen het tenslotte samen.

Maar hoe werkt het precies?

In een persoonlijk gesprek met de rayonmanager uit jouw regio bespreek je jouw wensen. Welke doelgroep spreekt je aan? Wat voor soort diensten passen het beste bij jou? Wat heb je nodig om daar te komen waar je over 5 jaar wilt staan? En hoe kunnen wij je daar bij helpen? Aan de hand van dit gesprek maken jullie samen een plan en wordt je online omgeving klaargezet.

Als medewerker bij Wie Zorgt! bepaal je aan de hand van jouw eigen online omgeving waar en wanneer je werkt. Perfect te combineren met een studie of een andere baan. Maar ook wanneer je partner onregelmatig werkt en jij jouw rooster daar op aan wilt passen. Daarnaast heeft elk rayon een eigen planner. Hij of zij denkt graag met je mee met het inplannen van diensten, als je dat prettig zou vinden.

Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om voor langere tijd doorgepland te worden op 1 vaste locatie en dat je bij Wie Zorgt! als vaste medewerker uren op contract kunt krijgen? Bovendien krijgen we ook regelmatig werving en selectie opdrachten binnen en heb jij als  medewerker de mogelijkheid om als eerste op deze vacatures te reageren.

En wat ga ik verdienen ?

Maar dan ga ik zeker minder verdienen? Hoor ik je vragen. Zeker niet! Bij Wie Zorgt!  verdien je  altijd hetzelfde als de vaste medewerkers op de werkvloer en volgende de cao van de organisatie waar je aan de slag gaat.

Is werken via een uitzendbureau wat voor mij:

Werken voor een uitzendbureau is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt niet meteen een vast team om je heen, je werkt op verschillende locaties met verschillende mensen en moet dus altijd alert zijn. Iedere keer moet je jezelf weer bewijzen. Maar wat is het dan fijn om te horen dat je het zo goed hebt gedaan. En wat leer je ontzettend veel in korte tijd. Bovendien bouw je een mooi netwerk op voor je toekomst.

Kortom:Ben je op zoek naar een uitzendbureau waar het om jou als persoon draait, die met je meedenkt en meeleeft? En keihard werkt om je werkgeluk te verhogen? Solliciteer dan nu.

Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden wij ze graag. Je kunt dan contact opnemen met Margriet Kroezen. Margriet is bereikbaar op 06- 506 249 30. Je vraag mailen of meteen solliciteren kan ook via sollicitaties@wiezorgt.nl . Margriet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd naar onze vacatures? Klik hier.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!