Waarom Marjolein voor Wie Zorgt! kiest.

Waarom Marjolein voor Wie Zorgt! kiest? Dat lees je hier!

Marjolein werkte al een aantal jaren bij dezelfde organisatie. Toch maakte ze de overstap naar Wie Zorgt!

“Ik werkte als verpleegkundige in de ouderenzorg. Ik behaalde er mijn VIG en VP diploma en had het prima naar mijn zin”.

Toen Marjolein zwanger werd begon haar twijfel. Was het misschien tijd voor iets anders? Na haar verlof werd de twijfel groter. “Ik was het onregelmatig werken een beetje zat, helemaal nu met een kleine baby thuis. Ik wilde meer ritme en het liefst alleen nog maar doordeweeks werken”.

“Via via werd mij verteld over Wie Zorgt!. Ik had een heel ander beeld bij het werken via een uitzendbureau en wist niet dat er bij Wie Zorgt! zoveel mogelijk is. Ik heb een afspraak gemaakt en alles werd mij uitgelegd. Het sprak mij heel erg aan, en ik was meteen enthousiast. Ik kreeg  de tijd om er over na te denken en kon alvast inloggen in het systeem, zodat ik een beetje mee kon kijken hoe het straks eventueel in zijn werk zou gaan”.

“Ik vond het best moeilijk om de knoop door te hakken. Ik had leuke collega’s en werkte er best lang. Maar ik heb besloten om het gewoon te gaan doen en te kiezen  voor een baan bij Wie Zorgt!. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het contact is heel goed. Ik kan altijd bellen of appen met vragen of andere dingen, heel fijn”.

“Ik werk  bij Wie Zorgt! ook als verpleegkundige, in de ouderenzorg. En tot nu toe alles in eigen omgeving, heel fijn. inhoudelijk doe ik hetzelfde werk. Het verzorgen van de cliënten en ook gewoon de verpleegtechnische handelingen voer ik uit. Het grote verschil  is alleen dat ik aan het einde van mijn dienst de deur achter mij dicht trek en echt “klaar” ben. Ik hoef niet meer terug te komen voor vergaderingen of een werkoverleg. En ik werk wanneer ik dat wil. Doordeweeks en lekker overdag. Natuurlijk blijf ik toch nog een beetje flexibel en zal ik af en toe echt wel eens een dag in het weekend werken of eens een avonddienst. Maar over het algemeen werk ik wanneer ik dat graag wil”.

Marjolein vond het best spannend in het begin om zomaar ergens binnen te stappen. Want je kent geen collega, geen bewoner, niemand. Maar al heel snel was dit over. “Je kent het werk, dus je redt je echt wel. Op deze manier neem je ook eens een kijkje op verschillende plekken”.

“Ik ben erg blij met mijn “grote” sprong in het diepe. Het was heel spannend, ook of dit wel iets voor mij was. Maar ik ben er heel erg blij mee. Ik heb zoveel vrijheid nu. Wat ik graag wilde”.

Ben jij net als Marjolein op zoek naar een afwisselende baan met meer vrijheid? Bel of app onze recruiter Margriet Kroezen: 06-506 249 30.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!