Wie Zorgt! neemt deel aan Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart!

Sinds 2009 bemiddelt Wie Zorgt! met passie en toewijding medewerkers binnen zorg en welzijn. Dichtbij de mens, dichtbij de opdrachtgever. Vanuit verschillende locaties in het noorden en oosten van Nederland zijn zij hét aanspreekpunt voor advies en personeel in de zorg.

Wat onderscheidt Wie Zorgt?

banenbeurs


Wat Wie Zorgt! onderscheidt, is de gedrevenheid en ambitie op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Door jarenlange ervaring begrijpt Wie Zorgt! de behoeften in de branche en speelt het in op de noodzaak van de juiste persoon op de juiste plaats. Bij Wie Zorgt! staat de medewerker en zijn/haar wensen centraal. Of je nu tijdelijk gedetacheerd wilt worden, op zoek bent naar een flexibele werkplek, of rechtstreeks in dienst wil treden bij een werkgever, jouw wensen vormen het uitgangspunt. Wie Zorgt! gelooft sterk dat wanneer je doet wat je leuk vindt, je bergen kunt verzetten.

Persoonlijk contact bij Wie Zorgt!


De professionals van Wie Zorgt! worden gemotiveerd en geïnspireerd door mensenwerk. Regelmatige afstemming en persoonlijk contact met een vast contactpersoon dragen bij aan het opbouwen van vertrouwensrelaties met deze professionals. 
Bij Wie Zorgt! staat de mens altijd centraal. Wie Zorgt! investeert graag in haar professionals door middel van passende opleidingen en (bij)scholing. Hiermee speelt het in op de groeiende vraag naar gekwalificeerd en veelzijdig personeel. 

Ontmoet Wie Zorgt! Op Dé Noordelijke Banenbeurs!


Wil jij Wie Zorgt! beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de collega’s en ontdek de opwindende kansen die Wie Zorgt! te bieden heeft. Bekijk hier de vacatures van Wie Zorgt!: http://www.wiezorgt.nl/vacatures

Benieuwd naar het programma? Klik hier.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!