Wie Zorgt! weer op de Noordelijke Banenbeurs

Groningen – Wie Zorgt! zal deelnemen aan de Noordelijke Banenbeurs in Groningen op woensdag 21 juni en op donderdag 22 juni. Deze beurs, één van de grootste in zijn soort in de regio, biedt werkzoekenden de mogelijkheid om kennis te maken met diverse bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren uit Noord Nederland.

Wie Zorgt! kijkt er naar uit om weer deel te nemen aan dit evenement en iedereen te ontmoeten die geïnteresseerd is in een carrière in de zorgsector.  Tijdens de beurs heb je de mogelijkheid om met Wie Zorgt! in gesprek te gaan, informatie te verzamelen en inzicht te krijgen in de verschillende loopbaanmogelijkheden binnen de zorg- en welzijnsector.

“We zijn erg enthousiast om weer deel te nemen aan de Noordelijke Banenbeurs”, aldus Margriet Kroezen, Recruiter bij Wie Zorgt!. “We willen graag in contact komen met mensen die gepassioneerd zijn over de zorg en die willen bijdragen aan het welzijn van anderen. Deze beurs biedt ons de mogelijkheid om onze organisatie te presenteren en potentiële medewerkers te informeren over de kansen en voordelen van een carrière via Wie Zorgt!”

Wanneer is de Noordelijke banenbeurs?

De Noordelijke Banenbeurs wordt gehouden in de Martiniplaza in Groningen. Het evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats op 21 Juni van 12.00- 21.00 uur en 22 juni van 11:00 uur tot 17:00 uur. Werkzoekenden worden aangemoedigd om hun cv’s mee te nemen.

Wie Zorgt! kijkt ernaar uit om vele enthousiaste en gemotiveerde kandidaten te ontmoeten tijdens de Noordelijke Banenbeurs en hoopt hen te kunnen inspireren om een carrière in de zorgsector na te streven.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Check onze vacatures: www.wiezorgt.nl/vacature of neem contact op met onze collega Arend Schonewille: 06-82713434 of mail naar sollicitaties@wiezorgt.nl

De Noordelijke banenbeurs
Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!