Meld u aan voor de nieuwsbrief

  Onze toppers van de administratie

  Renate van Spijker

   

   

   

   

  Onze toppers van de administratie zijn het liefst op de achtergrond.

  Maar wat zijn ze belangrijk binnen Wie Zorgt!

  Gerda en Renate zijn onze Wikipedia op gebied van cao, wet- en regelgeving, salaris en alle processen en programma's waar we mee werken.

  "Oh nee, ik heb op een verkeerde knop gedrukt en nu ben ik alles kwijt." Maar daar zijn de magische handen van de dames van de administratie en binnen een tel is alles terug.

  Wanneer een nieuwe medewerker bij Wie Zorgt! gaat starten zorgen de dames dat alle dossiers compleet zijn. Check check dubbel check is voor hen echt van toepassing. 

  Als een medewerker dan vervolgens wil inloggen op het rooster en dat niet voor elkaar krijgt, of er lukt iets niet bij het goedkeuren van de gewerkte uren, helpt de administratie hem of haar door het proces heen. Gerda en Renate houden alle wijzigingen binnen de verschillende cao’s bij en verwerken dit, zodat alle medewerkers altijd het juiste salaris krijgen.

  Wanneer opdrachtgevers vragen op administratief vlak hebben is de kans  groot dat ze bij Gerda en Renate uitkomen.

  Ben je als medewerker van Wie Zorgt! jarig, dan ontvang je een persoonlijk geschreven kaartje. Wie regelen dat? Juist, Gerda en Renate.

  Tussen de bedrijven door verwerken Renate en Gerda de binnengekomen post, versturen ze facturen en voorzien ze her en der collega’s en samenwerkingspartners van managementinformatie.

  Bovendien is het ook nog eens erg gezellig met de dames en is geen vraag te gek. Ook niet wanneer je deze voor de derde keer stelt.

  En misschien wel de belangrijkste taak: Gerda en Renate zorgen ervoor dat we bij Wie Zorgt! , elke periode weer,  op tijd ons salaris ontvangen.

  Kortom: ware duizendpoten die onmisbaar zijn voor Wie Zorgt!.