Meld u aan voor de nieuwsbrief

  Esther Heufkens, Rayonmanager Gelderland aan het woord.

  Esther Heufkens, Rayonmanager Gelderland aan het woord.

  Mijn naam is Esther Heufkens. Als rayonmanager voor Gelderland ben ik de schakel tussen opdrachtgever en medewerker. In mijn geval ben ik daarnaast ook opleidingscoördinator.

  Vandaag heb ik een belafspraak met een teamleider van een grote zorginstelling.Daar werken meerdere medewerkers via Wie Zorgt!. Daarnaast volgen zij via Wie Zorgt! een opleiding voor helpende of VIG. Ik wil weten hoe het op de werkvloer met ze gaat, zijn er aandachtspunten, kan ik ergens mee helpen in de begeleiding van deze leerlingen? Er blijken inderdaad wat vragen over de schoolopdrachten te zijn. Ik bel meteen met school om alle vragen te kunnen beantwoorden. Dat geeft rust voor de opdrachtgever en de medewerkers.

  Dan heb ik tijd om de binnengekomen WhatsApp berichten, mailtjes en voicemailberichten te verwerken.

  Ik heb een berichtje van onze recruiter Margriet. Zij heeft een helpende gesproken die naast zijn baan in de ouderenzorg nog wel wat uren over heeft om te werken. Dat zou hij het liefst bij een uitzendbureau doen. Dat hoor ik graag!  Ik vind het belangrijk om iemand persoonlijk te kunnen zien. Daarom plan ik met hem een wandelafspraak in. Elkaar leren kennen, zijn wensen helder krijgen. Dat is tijdens een wandeling prima te doen.

  Ik heb ook een afspraak met een medewerker. Ze geeft aan dat ze het momenteel zwaar heeft. Er speelt veel in haar privéleven en het coronavirus maakt het op haar werk ook niet makkelijker. Samen proberen we praktische oplossingen te bedenken. Welke stappen kan zij zetten? Welke acties kan ik voor haar ondernemen, zodat zij zich in ieder geval om het werk niet druk hoeft te maken. Het voelt goed om mijn medewerker zo te kunnen ondersteunen. En hoop dat ze er zo weer tegenaan kan.

  Zo aan het einde van de dag verwerk ik een dossier van een medewerker in ons systeem, plan ik extra binnengekomen diensten in en vraag ik een VOG aan. Tevreden sluit ik mijn dag af.

  Ik kijk uit naar wat morgen ons weer brengt.

  Heb je interesse in 1 van onze vacatures? Klik hier: https://www.wiezorgt.nl/ik-zoek-werk/

  Wil je meer informatie? Ik ben bereikbaar via esther@wiezorgt.nl of 06- 59048871. Tot snel.