Meppel, Verzorgende Ouderenzorg

Verzorgende Meppel

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Wil je graag flexibel werken? Zoek dan niet verder! Bij Wie Zorgt! hebben wij momenteel een vacature voor een Verzorgende IG in Meppel, binnen de ouderenzorg.

Bij Wie Zorgt! geloven we dat iedereen recht heeft op goede zorg en ondersteuning. Daarom bieden wij onze medewerkers veel keuze en flexibiliteit, zodat zij hun werk kunnen combineren met andere activiteiten in het leven. Of je nu op zoek bent naar extra uren naast je huidige baan of juist meer structuur wilt met vaste uren, bij ons is er altijd wel een optie die bij jou past.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en verpleging aan ouderen binnen een intramurale setting. Je werkt samen met een team van enthousiaste professionals om ervoor te zorgen dat de cliënten de beste zorg ontvangen. Je helpt hen bij dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en eten, maar ook bij het verstrekken van medicatie en het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Wat maakt deze functie zo interessant?

Ten eerste heb je bij Wie Zorgt! de mogelijkheid om zelf je uren te bepalen. Of je nu liever overdag, ’s avonds of in het weekend werkt, wij hebben altijd wel diensten beschikbaar die aansluiten op jouw wensen en beschikbaarheid. Daarnaast bieden wij in overleg ook contracturen aan, zodat je kunt genieten van de voordelen van een vast contract.

Verzorgende

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3
  • Ervaring binnen de ouderenzorg is een pré

Wij geloven dat onze medewerkers het verschil maken in de zorg die zij bieden. Daarom bieden wij naast flexibiliteit ook goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Bij Wie Zorgt! vinden we het belangrijk dat jij als medewerker groeit en plezier hebt in je werk.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Verzorgende IG in Meppel binnen de ouderenzorg? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren bij Wie Zorgt! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze cliënten de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Mail jouw cv naar sollicitaties@wiezorgt.nl of neem contact op met Margriet Kroezen via 06-506 249 30.

Reageer op deze vacature

Heb je een opleiding afgerond?
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Deel deze vacature op

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Wie zijn wij?

Wie Zorgt! bemiddelt (al ruim 14 jaar) medewerkers binnen zorg en welzijn. Bij Wie Zorgt! heb je de mogelijkheid om vanuit onze eigen Flexpool ervaring op te doen bij verschillende werkgevers. Bovendien is het mogelijk om langere tijd gedetacheerd te worden op een vaste werkplek of rechtstreeks in dienst te treden bij een werkgever. Jouw wensen staan hierbij altijd centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer jij doet wat je leuk vindt, jij bergen kunt verzetten.

Meer weten of direct solliciteren?

Wij helpen jou graag. Ons recruitment team staat voor je klaar. Mail jouw cv naar sollicitaties@wiezorgt.nl of bel/app: 06- 506 249 30

Margriet Kroezen

Stappenplan solliciteren

Jij hebt de vacature van je dromen gevonden. Schrijf je in via onze website en laat je c.v. achter. Of stuur een mail met jouw c.v. en persoonsgegevens naar sollicitaties@wiezorgt.nl.

Binnen drie werkdagen na je sollicitatie neemt een recruiter van Wie Zorgt! contact met je op. Tijdens dit contactmoment nemen we je c.v. en je wensen door. En volgt er een kennismakingsgesprek met de rayonmanager.

In het kennismakingsgesprek bespreken we wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarnaast worden een aantal praktische zaken gecontroleerd, zoals ID, diploma, certificaten, VOG, BIG-register en inentingen.

Het moment waar het eigenlijk allemaal om gaat; je gaat doen waar je gelukkig van word! Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!