Samenwerking Wie Zorgt! en Toyota-dealer Van der Linde

Toyota Aygo x
Toyota Aygo x

Wie Zorgt! heeft vandaag aangekondigd dat ze hun wagenpark vernieuwen en voortaan zullen rijden in splinternieuwe auto’s van de plaatselijke Toyota-dealer. De afgelopen 7 jaar reden wij al Toyota. De keuze voor de nieuwe Aygo X is gebaseerd op de uitstekende reputatie van Toyota als autofabrikant, bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en stijlvolle ontwerpen. Bovendien zal de overstap naar deze nieuwe auto’s helpen om de impact op het milieu te verminderen. De auto’s van Toyota staan bekend om hun brandstofefficiëntie en lage emissies.

Auto Wie Zorgt!

Irene Huzen, directeur van Wie Zorgt!, is verheugd over de samenwerking met Toyota-dealer Van der Linde. Zij zegt: “Deze overgang naar nieuwe Toyota-auto’s is een belangrijke stap vooruit voor Wie Zorgt! We willen onze medewerkers de best mogelijke werkomgeving bieden en tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het verminderen van onze ecologische impact. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking met Toyota ons zal helpen om deze doelen te bereiken.

Met de introductie van de nieuwe Toyota-auto’s zet Wie Zorgt! een belangrijke stap voorwaarts in haar voortdurende inzet voor uitmuntendheid in zorgverlening en duurzaamheid. Het is een win-win situatie voor zowel onze medewerkers als het milieu, en het versterkt onze positie als toonaangevende zorgorganisatie in de regio.

De samenwerking tussen Wie Zorgt en de Toyota-dealer in Meppel zal bijdragen aan de algehele efficiëntie van de dienstverlening. Met de nieuwe Aygo X kan Wie Zorgt! snel en veilig naar hun werkgevers en werknemers reizen, waardoor ze tijdig en betrouwbaar dienstverlening op kunnen leveren.

Over Wie Zorgt!

Wie Zorgt is een toonaangevend arbeidsbemiddelingsbureau voor de zorg- en welzijnssector. Wie Zorgt! verbindt zorgprofessionals met zorginstellingen en organisaties, met als doel de best mogelijke zorg te bieden aan cliënten en patiënten. Meer weten over Wie Zorgt! en haar dienstverlening: www.wiezorgt.nl/over-ons.

Irene Huzen Toyota

Over Toyota-dealer in Meppel

De Toyota-dealer in Meppel is een gevestigde naam in de regio en biedt een breed scala aan Toyota-voertuigen en diensten. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid heeft de dealer een solide reputatie opgebouwd in de automotive sector.  Meer weten over Toyota-dealer Van der Linde: https://www.toyota-meppel.nl/.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!