Scholing bij AVT via Wie Zorgt!

Scholing bij AVT via Wie Zorgt!

Posted on March 21, 2016

Wie Zorgt! heeft voor haar medewerkers een samenwerking met AVT voor de (bij)scholingen. Hier stelt AVT zich voor:

Scholingen AVT

Het AVT, Ambulant Verpleegtechnisch Team is een team van gecertificeerde verpleegkundigen dat zich bezig houdt met (hoog) complexe verpleegtechnische handelingen en verpleegkundige handelingen die minder vaak voorkomen. Het doel van het verpleegtechnisch team is om de bekwaamheid en bevoegdheid voor deze gespecialiseerde verpleegkundige handelingen in de thuiszorg en woonzorgcentra te garanderen. Op deze manier kunnen mensen langer in hun eigen woonomgeving worden verzorgd.

Het AVT is onderdeel van Beter Thuis Wonen Thuiszorg.

VOOR WIE WERKEN WIJ?

Het AVT werkt in opdracht van 1e lijns verwijzers, medisch specialisten, thuiszorgorganisaties en woonzorgcentra.

TRAINING ON THE JOB

Kennis en kunde wordt geboden ter ondersteuning van de teams zodat vaardigheden steeds up to date zijn. Ook kan het AVT advies leveren en achterwacht zijn bij de uitvoering van verpleegkundige zorg. De garantie dat verpleegkundige handelingen op de juiste manier worden uitgevoerd.

SCHOLING

Het bekwaam en bevoegd houden van personeel is voor zorginstellingen en ZZP-ers vaak een tijdrovend en moeizaam proces. Naast de scholingen die op de site, www.avtzorg.nl genoemd staan kan op verzoek door het AVT diverse, op maat gesneden, scholingen aanbieden. Wij werken daarbij volgens de nieuwste verpleegkundige inzichten en beschikken over de meest actuele protocollen.