Waarom werken via een uitzendbureau?

zorgprofessional

Wist je dat 75% van alle werkzoekenden een baan vindt via een uitzendbureau?

Wat kan een uitzendbureau voor jou betekenen?

Je kunt bij uitzendbureaus terecht voor een vaste baan, bijbaan of een tijdelijke baan. Zij bemiddelen tussen jou en de organisaties die werk hebben. Als het uitzendbureau een baan voor je vindt, is dat je nieuwe werkgever en het bedrijf waarbij je aan de slag gaat is de opdrachtgever.

Inschrijven bij een uitzendbureau is gratis en samen met jou wordt gekeken naar het werk dat je zoekt, welk werk goed bij jou past en wat je wilt verdienen. Ze kunnen jou ook helpen met je cv en geven je sollicitatietips.

Een uitzendbureau heeft gelijke arbeidsvoorwaarden

Als je via een uitzendbureau bij een opdrachtgever gaat werken heb je dezelfde arbeidsvoorwaarden als je (tijdelijke) collega’s die daar in vaste dienst zijn. Je krijgt dus hetzelfde salaris als collega’s die hetzelfde werk doen, tenzij zij meer ervaring hebben en daardoor meer salaris krijgen.

Voordelen en een paar mogelijke nadelen :

  • Snel uitbetaald werk door korte sollicitatieprocedures.
  • Keuze uit verschillende banen en opdrachtgevers.
  • Eventueel doorstromen naar een vaste baan.
  • Vaak flexibele werkuren en werktijden.
  • Cursussen mogelijk om kans op baan te vergroten.
  • Niet vastzitten aan een lang opzegtermijn.

Over Wie Zorgt!:

Wie Zorgt! is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van flexibele personeelsoplossingen voor de zorg- en welzijnssector. Met ons hoofdkantoor in Meppel bedienen we een breed werkgebied dat zich uitstrekt van Friesland tot Utrecht. Ons uitzendbureau biedt een breed scala aan zorg- en welzijnsfuncties, waaronder verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden, begeleiders, en meer. Met ons uitgebreide netwerk en onze grondige kennis van de zorg- en welzijnssector zijn we in staat om snel en efficiënt in te spelen op de personeelsbehoeften van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, extra ondersteuning tijdens drukke periodes of het invullen van langdurige vacatures, Wie Zorgt! staat klaar om de juiste vacature voor jou te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden en op zoek naar een baan binnen zorg en welzijn? Bekijk dan meteen onze vacatures of neem contact op met onze recruiter via 06-506 249 30 of mail naar sollicitaties@wiezorgt.nl.

Kijk op www.werk.nl voor meer informatie over werken via een uitzendbureau.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!