Uitzendkracht Zorg en Welzijn Drenthe

Ben jij op zoek naar een dynamische functie in de zorg- en welzijnssector? Wil je graag werken met verschillende doelgroepen en zelf bepalen wanneer en waar je aan de slag gaat? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Als uitzendkracht Zorg en Welzijn in Drenthe krijg je de unieke kans om te werken met diverse doelgroepen die jou aanspreken. Of je nu affiniteit hebt met ouderen, kinderen, gehandicapten, verslavingszorg of psychiatrie, bij ons kun je zelf kiezen waar jij graag wilt werken.

Eén van de voordelen van deze functie is dat jij volledige controle hebt over je eigen uren. Via onze handige app kun je gemakkelijk aangeven wanneer je beschikbaar bent en samen met onze vaste planner bepaal je vervolgens waar en wanneer jij ingezet wordt. Deze flexibiliteit stelt jou in staat om werkervaring op te doen op verschillende locaties binnen de zorg- en welzijnssector.

Als uitzendkracht speel jij een belangrijke rol in het ondersteunen van kwetsbare mensen in onze samenleving. Je biedt hen de helpende hand die zij nodig hebben en draagt bij aan hun welzijn en kwaliteit van leven. Of het nu gaat om het verlenen van zorg aan ouderen, het begeleiden van kinderen, het ondersteunen van mensen met een beperking of het bieden van hulp in de verslavingszorg of psychiatrie, jouw betrokkenheid en inzet maken het verschil.

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij een aantal kwalificaties en vaardigheden. Allereerst is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de zorg- en welzijnssector en dat je bereid bent om te werken met verschillende doelgroepen. Verder ben je flexibel, zelfstandig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid en weet op een professionele manier om te gaan met diverse situaties.

Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van relevante diploma’s en/of certificaten, zoals een diploma Verzorgende IG, SPW of Social Work. Ervaring binnen de zorg- en welzijnssector is een pré, maar ook als starter ben je van harte welkom om te solliciteren. Wij bieden namelijk ook mogelijkheden tot opleidingen en bijscholing, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen binnen dit vakgebied.

Wat bieden wij jou? Naast de vrijheid om zelf je uren te bepalen en ervaring op te doen binnen verschillende doelgroepen, bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van jouw ervaring en opleiding. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot groei binnen onze organisatie en kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning.

Ben jij enthousiast geworden over deze uitdagende functie als uitzendkracht Zorg en Welzijn in Drenthe? Solliciteer dan vandaag nog en wie weet ben jij straks de nieuwe collega die het verschil maakt voor onze cliënten. Samen zorgen we voor een betere toekomst in de zorg- en welzijnssector!

Reageer op deze vacature

Heb je een opleiding afgerond?
Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Deel deze vacature op

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Wie zijn wij?

Wie Zorgt! bemiddelt (al ruim 14 jaar) medewerkers binnen zorg en welzijn. Bij Wie Zorgt! heb je de mogelijkheid om vanuit onze eigen Flexpool ervaring op te doen bij verschillende werkgevers. Bovendien is het mogelijk om langere tijd gedetacheerd te worden op een vaste werkplek of rechtstreeks in dienst te treden bij een werkgever. Jouw wensen staan hierbij altijd centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer jij doet wat je leuk vindt, jij bergen kunt verzetten.

Meer weten of direct solliciteren?

Wij helpen jou graag. Ons recruitment team staat voor je klaar. Mail jouw cv naar sollicitaties@wiezorgt.nl of bel/app: 06- 506 249 30

Margriet Kroezen

Stappenplan solliciteren

Jij hebt de vacature van je dromen gevonden. Schrijf je in via onze website en laat je c.v. achter. Of stuur een mail met jouw c.v. en persoonsgegevens naar sollicitaties@wiezorgt.nl.

Binnen drie werkdagen na je sollicitatie neemt een recruiter van Wie Zorgt! contact met je op. Tijdens dit contactmoment nemen we je c.v. en je wensen door. En volgt er een kennismakingsgesprek met de rayonmanager.

In het kennismakingsgesprek bespreken we wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarnaast worden een aantal praktische zaken gecontroleerd, zoals ID, diploma, certificaten, VOG, BIG-register en inentingen.

Het moment waar het eigenlijk allemaal om gaat; je gaat doen waar je gelukkig van word! Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!