Wie Zorgt! lanceert nieuwe huisstijl.

Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje!

Acht jaar geleden begon Irene Zwolle met Wie Zorgt!. Nadat zij zelf met de handen aan het bed had gewerkt en diverse aansturende rollen had gehad, vond zij het tijd voor iets nieuws. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de branche. Haar doel was om een intermediair op te zetten in de zorg die écht betrokken was: ‘Eén die ervoor zorgde dat de mens centraal stond staan en niet de cijfers.’

In de afgelopen acht jaar is dit doel sterk uitgedragen door niet alleen Irene, maar door haar hele team. “We hebben een fijn team en werken allemaal vanuit dezelfde visie en motivatie, dat is heel waardevol”, aldus Irene.

“Sinds we acht jaar geleden zijn begonnen, hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt. We zijn al lang niet meer alleen een uitzendbureau, maar leveren ook dienstverlening in de vorm van opleiding en advies.

In deze acht jaar hebben we een stevige basis opgezet en we zijn nu klaar voor de toekomst.”

Deze toekomst gaat Wie Zorgt! tegemoet in een nieuw jasje. De huisstijl die ze hadden dekte niet langer de lading en er wordt een nieuwe huisstijl gelanceerd. Met heldere warme kleuren en een krachtige uitstraling staat de nieuwe stijl symbool voor de speerpunten van Wie Zorgt!: duidelijk, betrokken en daadkrachtig.

Met de komst van de nieuwe huisstijl, luidt Wie Zorgt! tegelijkertijd hun tijdperk in de sociale media in.

“We willen zichtbaarder zijn online, ten slotte zoekt bijna 95 procent van de mensen hun nieuwe baan via internet. En omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe professionals, moeten ze ons goed kunnen vinden”.

Naast de nieuwe hijsstijl en nieuwe website, lanceert Wie Zorgt! tevens een maandelijkse nieuwsbrief.
Omdat een goede band met hun professionals en klanten essentieel is, investeert Wie Zorgt! veel tijd en aandacht aan hun contacten. Vanaf nu zal daarom iedere maand een nieuwsbrief verschijnen met leuke en interessante informatie over Wie Zorgt! en de wereld van de zorg en welzijn.

En hoewel er op veel vlakken vernieuwing is, blijft één ding bij het oude; de kwaliteit en service die men nu van Wie Zorgt! kent, blijft rotsvast bestaan. Want hoewel Wie Zorgt! uitkijkt naar de toekomst, zijn ze niet vergeten met welk doel ze acht jaar geleden zijn gestart: ‘Een hoge kwaliteit van service en dienstverlening met de mens centraal’.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!