Over Wie Zorgt!

De zorgvraag van cliënten is de enige reden voor het bestaan van organisaties binnen de zorg- en welzijnsector. Voldoen aan die vraag is dus essentieel. Wie Zorgt! biedt zorginstellingen de zekerheid dat zij hun cliënten nooit teleur hoeven te stellen.

Onze filosofie

Wie Zorgt! stelt haar medewerkers en cliënten centraal. Allereerst verdiepen we ons in de zorgvrager, een uniek mens of een unieke organisatie met een unieke zorgbehoefte. Daarnaast is ook de bijzondere behoefte van de zorgverlener als medewerker voor ons van groot belang. Immers, wie met plezier werkt, kan bergen verzetten!

Landelijk specialist

Wie Zorgt! is een landelijke specialist op het gebied van zorg en welzijn. Als intermediair koppelen we zorgmedewerkers aan zorginstellingen. Daarbij hebben we een brede focus. Veel organisaties zijn niet alleen op zoek naar verzorgend personeel, maar ook naar andere aan zorg en welzijn gelieerde functies. Hierin kunnen wij uiteraard ook voorzien.

Onze staf

We hebben ruime ervaring in de zorgsector, al onze medewerkers hebben hun sporen in deze veelzijdige sector verdiend. Ze zijn of afkomstig uit de zorg, of beschikken over ruime ervaring in deze branche en spreken hierdoor de taal. Zo zijn zij in staat om te allen tijde de meest geschikte medewerker bij de juiste cliënt te plaatsen.

Zie ook!