Wie Zorgt! voor werkgevers

Wie Zorgt! is een landelijk werkende intermediair voor de Zorg- en Welzijnsector. We brengen de juiste (zorg)medewerkers op plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Denk hierbij aan verzorgenden, verpleegkundigen, (para)medisch personeel, civiel- en administratief medewerkers. Ook kunnen wij personeel op hoger- en managementniveau leveren.

Altijd de juiste mensen

In de zorg draait alles om de cliënt: een uniek mens met unieke behoeften. Iemand die vaak een bijzondere periode in zijn leven doormaakt. Iemand die afhankelijk is van zorg. Een zorginstelling wil daarom altijd aan de behoefte van de cliënt kunnen voldoen. Helaas is dat door gebrek aan medewerkers, niet altijd mogelijk. Wie Zorgt! schiet in die gevallen te hulp. Zo zit u nooit zonder voldoende mensen.

Nauwkeurige aanpak

De werving en selectie van onze medewerkers gebeurt met zeer veel zorg. Naast aandacht voor diploma's, werkervaring en referenties, hebben we dan ook veel oog voor de medewerker zelf. Wie is hij? En wat zijn zijn ambities? Op welke plaats komt deze persoon het best tot zijn recht? Eventueel zorgen we ook voor bijscholing.

Diverse mogelijkheden

Wie Zorgt! heeft een uitgebreid dienstenpakket en kan uw organisatie op verschillende manieren ondersteuning bieden. Een medewerker inschakelen kan op verschillende manieren, geheel afhankelijk van uw behoefte.

Zie ook!