Meld u aan voor de nieuwsbrief

Arjan Rudde
Rayonmanager Overijssel Twente

"Mensen die kiezen voor de zorg, kiezen hier vaak bewust voor, vanuit een intrinsieke motivatie. Dit maakt het werken binnen de zorg zo prettig. Het zijn oprechte contacten die je opbouwt. Met je personeel, maar ook met je klanten.

Wie Zorgt! heeft met zijn medewerkers veel kennis en ervaring in de zorg in huis. Dit maakt dat wij een groot netwerk hebben en dat we weten waar we over praten. Daardoor staat de deur vaak al een beetje, zo niet wagenwijd, open.
Vanuit mijn P&O achtergrond weet ik hoe belangrijk het is om personeel aan je te binden. Wij doen dit door laagdrempelig te zijn, helder te communiceren en door te doen wat we zeggen.
Verschillende zorginstellingen binnen mijn regio maken regelmatig gebruik van onze professionals. Vaak plannen de zorginstellingen zelf door met onze professionals. Dit komt de continuïteit van zorg ten goede!

Voor de zorgvrager is het fijn om bekende gezichten te zien, maar dit geldt natuurlijk ook voor onze professionals. Het gebeurt daarom regelmatig dat ons personeel wordt overgenomen. Dit zien wij als een compliment voor onze mensen. En mochten ze na een tijdje wel weer wat anders (erbij) zoeken, dan kunnen ze altijd bij ons aankloppen!"

Contact met Arjan?

[email protected] of 06-26248840