Meld u aan voor de nieuwsbrief

Bert Honders
Rayonmanager Maas en Waal Maas en Waal

Vanaf 2017 is Wie Zorgt! actief in de regio Maas en Waal. Hierdoor heb ik nog een pioniersfunctie. Op dit moment ben ik vooral bezig met netwerken. Daarvoor is het winnen van vertrouwen essentieel. Het helpt dat ik vanuit mijn werkverleden in deze regio al een netwerk heb opgebouwd, maar ik maak vooral gebruik van mijn overtuigingskracht. Ik kan mensen goed meenemen in mijn gedachten.
Vanaf 1984 werk ik in de zorg. Ik ben begonnen met 'de handen aan het bed' en heb vervolgens verschillende leidinggevende functies bekleed.
Een fijne werkplek vond ik de intramurale zorg, de verpleeghuizen. Persoonlijk contact met de mensen is daar erg belangrijk, zowel met zorgvrager als met het personeel. Dat vind ik mooi aan werken bij Wie Zorgt!, het gaat hier ook om persoonlijke en oprechte aandacht.
Een gevoel van veiligheid als mensen voor ons komen werken is substantieel voor een goede werkrelatie. Mijn ervaring in de zorg is daarbij een groot pluspunt. Omdat ik weet wat er van onze professionals wordt verwacht, welke handelingen er uitgevoerd moeten worden en waar de werkgever belang aan hecht, kan ik dit helder naar onze professionals communiceren.
Ook persoonlijk contact met een nieuwe professional is essentieel. Je kunt elkaar aankijken en duidelijk aangeven wat je van elkaar kunt verwachten. Eerlijkheid en duidelijkheid; op die basis wordt een goede samenwerking gesmeden!

Contact met Bert?

bert@wiezorgt.nl of 06-16968525