Meld u aan voor de nieuwsbrief

Carien Otten
Rayonmanager Gelderland Gelderland

"Ik ben een vrouw van uitersten. Als er moet worden gehandeld en er knopen moeten worden doorgehakt, dan sta ik vooraan. Aan de andere kant zoek ik graag de verdieping op en besteed ik veel tijd aan de verbinding. Wat daar tussen in staat, de smalltalk, is nog niet echt mijn ding. Maar ik leer er de waarde steeds meer van inzien.

Wat ik het liefste doe, is naar de kern gaan, de essentie opzoeken. Dit gebruik ik binnen Wie Zorgt! om een vertrouwensband op te bouwen met onze klanten. Ik neem de tijd voor ze en ben oprecht geïnteresseerd. Vervolgens kijk ik naar praktische oplossingen. Maar wel pas als we duidelijk hebben waar de knelpunten liggen! Ik merk dat bedrijven helaas vaak bang zijn om toe te geven dat sommige dingen niet lopen zoals ze zouden willen. Ze zijn bang dat ze de enige zijn. Maar dat zijn ze niet! Vanuit mijn positie bij Wie Zorgt! zou ik graag zien dat we dan samen aan een oplossing kunnen werken. Laten we de kennis delen en het samen doen!

Mijn affiniteit voor de zorg komt voort uit interesse in de mens, in zijn beweegredenen. Hierdoor vond ik mijn rol als leidinggevende binnen de zorg wel eens lastig. Mensen voelen zich afhankelijk van je en kunnen daardoor niet altijd zichzelf laten zien. Binnen Wie Zorgt! vind ik het fijn om op één lijn te staan met de professionals. Hier kan ik echt sámen kijken naar hun wensen en mogelijkheden."

Contact met Carien?

carien@wiezorgt.nl of 06-59048871