Meld u aan voor de nieuwsbrief

  Ella Klaassen
  Rayonmanager Drenthe

  "Sinds februari 2018 ben ik onderdeel van het team van Wie Zorgt!

  Na een jaar de rol van multidisciplinair projectmanager te hebben vervuld, kreeg ik intern de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van rayonmanager.
  Vanaf 1 januari 2019 heb ik binnen Wie Zorgt! de verantwoordelijkheid voor het rayon Drenthe.

  Met oprechte interesse voor mensen, processen en de organisaties achter onze opdrachtgevers,  richt ik mij op bestaande en nieuwe uitdagingen als het gaat om allerlei vormen van zorgvraag en de invulling daar van.Met name het afgelopen decennium is de zorg meer dan ooit en constant in beweging.Veranderende wetgeving en een steeds krapper wordende arbeidsmarkt zijn ingrediënten die er voor zorgen dat ik mij in de rol van rayonmanager geen minuut hoef te vervelen. Ik zie het dan ook als mijn kerntaak om vraag en aanbod naadloos op elkaar af te stemmen en wel zo dat zowel onze veelzijdige medewerkers als onze opdrachtgevers het als een meerwaarde zien om met Wie Zorgt! samen te werken.

  Mijzelf beschouwend kom ik er op uit dat ik iemand ben die graag gestructureerd werkt, een teamplayer is en op een enthousiaste wijze de verbinding zoekt om de gestelde doelen te bereiken.

  In mijn vrije tijd ben ik, al dan niet samen met partner en/of dochter, regelmatig sportief bezig.Hardlopen, fietsen, zwemmen en motor rijden zijn de dingen die ik dan graag doe.
  In onze vrije tijd gaan we regelmatig op reis.  Korte stedentrips maar ook verre reizen naar de uiteinden van onze aardbol, zetten we graag in onze agenda om ze later terug te kunnen vinden in onze herinneringen."

  Contact met Ella?

  ella@wiezorgt.nl  of 06-51772937