Meld u aan voor de nieuwsbrief

Esther Heufkens
Rayonmanager Gelderland en opleidingscoördinator

"In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn honden en vind ik het heerlijk om te lezen. Maar van mijn werk als planner kan ik ook echt genieten. Zeker als een dienst schier onmogelijk lijkt om op te lossen en het me dan toch lukt, geeft het me echt een kick!

Als planner houd ik me, naast plaatsingen, bezig met het onderhouden van de contacten met onze professionals en onze klanten.  Ook ben ik het aanspreekpunt bij ziekmeldingen en andere vraagstukken.

Vanaf mei 2016 ben ik werkzaam bij Wie Zorgt!. Sinds die tijd heb ik veel geleerd over het plannen en de sociale kaart van het werkgebied van Wie Zorgt!. De werksfeer is hier fijn en ik voel saamhorigheid met mijn collega's.

Voordat ik bij Wie Zorgt! werkte, werkte ik met ouderen in de psychogeritatrie en in de gehandicaptenzorg. Ik ken de zorg hierdoor van binnenuit. Het doel dat ik had bij mijn werk als zorgverlener, kan ik hier ook behalen. Ik wil namelijk dat mensen goede zorg krijgen. Bij Wie Zorgt! bereik ik dat door het plannen van de juiste werknemer op de juiste dienst. Wie Zorgt! heeft als kwaliteit dat er aandacht is voor de juiste plaatsing. We vullen niet zomaar een 'gat in het rooster', maar zorgen voor de juiste match."

Contact met Esther?

[email protected]