Meld u aan voor de nieuwsbrief

Jörg Matzinger
Rayonmanager Groningen en Friesland Groningen

"Sinds 2016 werk ik bij Wie Zorgt! als rayonmanager voor de regio Groningen en Friesland. Mijn takenpakket bestaat uit commerciële en operationele HR werkzaamheden.
Mijn ervaring binnen deze sector heb ik onder andere opgedaan tijdens het werk als casemanager voor een geriatrische zorginstelling en als intercedent voor de zorgtak van een uitzendbureau.

Als rayonmanager binnen Wie Zorgt!, heb ik veel geleerd over mijn zelfstartend vermogen. Door de vele verantwoordelijkheden, de vereiste zelfstandigheid en de grote invloed die ik hier heb, ontwikkelde ik mij in korte tijd tot een specialist in deze sector.
De korte lijntjes die ik met klanten heb zijn typerend voor Wie Zorgt! Dát en het feit dat we ons specifiek richten op de zorg- en welzijnssector, geeft Wie Zorgt! een onderscheidend vermogen.

Wie Zorgt! is sterk in ontwikkeling. Op dit moment profileren wij ons sterk als adviseur, regisseur en opleidingsmakelaar. Over een paar jaar zie ik ons graag staan tussen de grote namen van uitzendbureaus. Niet alleen als intermediair voor personeel, maar ook als dienstverlenende organisatie.

Werken binnen deze sector, maakt dat ik écht iets betekenen kan voor een ander. Via indirecte vorm zorg ik ervoor dat de juiste zorg op de juiste plek komt. Want als er aan het einde van de dag een functie onvervuld blijft, moet er iemand wachten op zijn zorg en dat wil Wie Zorgt! voorkomen!"

Contact met Jörg?

[email protected] of 06-10045441