Meld u aan voor de nieuwsbrief

Margriet Kroezen
Recruiter Drenthe

“Na jarenlange ervaring als leidinggevende van een kinderdagopvang en variërend welzijnswerk, maakte ik de overstap naar de functie van intercedent bij Wie Zorgt! Ik was daarmee de eerste werknemer van Wie Zorgt!. Uitzendwerk leek me al een hele tijd leuk, maar het zakelijke aspect sprak me nooit zo aan. Gelukkig valt me dat enorm mee bij Wie Zorgt! Wij zijn niet een grote commerciële organisatie, maar zijn oprecht betrokken en hebben veel persoonlijk contact met onze professionals en klanten.

In het afgelopen jaar zijn we snel gegroeid. Ik denk dat dit komt doordat onze naamsbekenheid is vergroot en door de service die wij leveren. Door onze ervaring weten we waar het over hebben. We zijn eerlijk, open en transparant. En we beloven geen gouden bergen als we ze niet kunnen leveren. Ook doen we aan snelle terugkoppeling zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.

Opvallend is dat klanten in mijn regio per stad of dorp verschillen van cultuur. Als 'mensenmens' kan ik gelukkig snel inschatten wie ik voor me heb. Dat maakt bij zowel klanten als professionals dat ik makkelijk contacten leg. Het persoonlijke contact met mensen maakt dit werk leuk. Er zitten verhalen tussen die je bij blijven.  En je kan door deze persoonlijke aandacht mensen écht aan hun droombaan helpen!

Over vijf jaar hoop ik een grote naam te zijn binnen deze branche. Het zou mooi zijn dat we dan een 'merk' zijn dat met de generaties is meegegroeid, een vertrouwd begrip waar mensen met trots voor hebben gewerkt.”

Contact met Margriet?

[email protected] of 06-50624930