De laatste nieuwtjes

Nieuws

Wij zijn een gedreven en ambitieuze speler op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Door onze brede ervaring kennen wij de branche en spelen wij in op de behoeften. Wij kennen het belang van de juiste persoon op de juiste plaats. Door middel van persoonlijke gesprekken komen wij tot een passend advies en de ideale match tussen werkgever en werknemer. Door onze centrale posities in het noorden en oosten van Nederland zijn de lijntjes kort en de mogelijkheden groot. Hierdoor kan uw cliënt ieder moment rekenen op de juiste zorg.

31-08-2022

Werken via een uitzendbureau?

Wist je dat 75% van alle werkzoekenden een baan vindt via een uitzendbureau? Wat kan een uitzendbureau voor jou betekenen? Je kunt bij uitzendbureaus terecht voor een vaste baan,….
06-12-2021

RTV Drenthe op bezoek over de tekorten in de zorg.

Twee weken geleden kwam RTV Drenthe bij ons langs om een item te filmen over tekorten in de zorg voor het programma De Staat van Drenthe. Ben jij nieuwsgierig….
04-10-2021

Op zoek naar een andere baan, maar hoe?

Op zoek naar een andere baan? Je wekker gaat. Tijd om weer naar je werk te gaan. Waar je normaal gesproken altijd met veel plezier naar je werk ging,….
02-04-2021

Geslaagde Paasactie van Wie Zorgt!

Paasactie Wie Zorgt! “Eindelijk gebeurt er weer eens iets leuks. Het afgelopen jaar werd alles afgezegd of verplaatst. Maar jullie brengen weer wat vrolijkheid.” En dat is nu precies….
23-03-2021

Wie Zorgt! verkozen tot beste werkgever categorie Zorg overig.

‘-PERSBERICHT Wie zijn de beste werkgevers van Nederland? Dat maakt Effectory bekend op basis van een grootschalig onderzoek naar goed werkgeverschap. Ruim 1 miljoen medewerkers beoordeelden hierin hun werkgever…..
12-02-2021

Medewerker Petra aan het woord over werken bij Wie Zorgt!

Petra is verzorgende IG en is werkzaam bij Wie Zorgt!. Wanneer ik haar bel om te vragen wat het werken bij Wie Zorgt! zo leuk maakt, roept ze meteen:….
28-01-2021

werken op een Covid-19 afdeling.

Als recruiter krijg ik dagelijks nieuwe vacatures binnen. Met wat eigen onderzoek, door ervaring en door de gesprekken met de organisatie zelf, krijg ik vaak wel een goed beeld….
31-12-2020

Wij wensen jullie een gezond en warm 2021

05-11-2020

Maria behaalt diploma Helpende via Wie Zorgt!

    Maria behaald haar diploma via Wie Zorgt! Een aantal jaren geleden is Maria via WieZorgt! in de huishouding gestart. Om daarna op verschillende locaties als huiskamermedewerker aan….

Bedrijven waar we voor werken