Over ons

Wij zijn een gedreven en ambitieuze speler op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Door onze brede ervaring kennen wij de branche en spelen wij in op de behoeften. Wij kennen het belang van de juiste persoon op de juiste plaats. Door middel van persoonlijke gesprekken komen wij tot een passend advies en de ideale match tussen werkgever en werknemer. Door onze centrale posities in het noorden en oosten van Nederland zijn de lijntjes kort en de mogelijkheden groot. Hierdoor kan uw cliënt ieder moment rekenen op de juiste zorg.

Wie werkt voor Wie Zorgt! is gemotiveerd en geïnspireerd door mensenwerk. Door regelmatige afstemming en persoonlijk contact bouwen wij een vertrouwensrelatie op met onze professionals. Alles gebeurt in afstemming en ze krijgen de kans om op diverse plekken ervaring op te doen. Op die manier zijn zij breed inzetbaar en weten ze wat bij hen past. Wij bieden professionals voor oproepwerk of langdurige opdrachten.Onze professionals zorgen vanuit hun hart en handelen vanuit expertise.

Wij stellen altijd de mens centraal! Wie Zorgt! investeert graag in haar professionals door middel van passende opleiding of (bij)scholing. Daarmee spelen wij in op de groeiende vraag voor gekwalificeerd en veelzijdig personeel. Voor onze professionals en uw personeel ontwerpen wij scholing op maat. Op basis van eigen kennis of in samenwerking met een scholingsinstituut vinden wij altijd de juiste vorm!

Wie Zorgt! Visie

Mensenwerk en de vraag ernaar verandert voortdurend. Door de zorgvraag en sociale omgeving maar ook door regelgeving en politieke besluiten. In deze maatschappij, waarin de vraag om zorg blijft groeien en steeds meer eisen worden gesteld, is de inzet van de juiste expertise op de juiste plek essentieel. Vanuit persoonlijke aandacht voor opdrachtgever en medewerker levert Wie Zorgt! diensten op maat. Topkwaliteit, top-dienstverlening, topsnelheid, daar investeren we dagelijks in. Door middel van vooruitstrevend werken aan relaties en actieve kennisdeling. Door duidelijke normen te bepalen met betrekking tot levertijden, betrouwbaarheid en servicelevel. Waar de mens centraal staat, is Wie Zorgt! op zijn best. Wie Zorgt!, voor de juiste mens in mensenwerk!

Filosofie

Wie Zorgt! is oprecht, betrokken en ambitieus. Wij zijn doelgericht en betrouwbaar. Vanuit brede kennis ervaring weten wij waar we over praten als het gaat om zorg- en welzijn.

Visie

Vanuit persoonlijke aandacht voor opdrachtgever en medewerker levert Wie Zorgt! diensten op maat. Topkwaliteit, top-dienstverlening, topsnelheid, daar investeren we dagelijks in.

Regionaal

Dichtbij de mens, dichtbij de klant. Vanuit verschillende locaties in het noorden en oosten van Nederland zijn wij hét aanspreekpunt voor advies en personeel in de zorg. 

Certificaten

Door te werken voor Wie Zorgt!, werk je aan je toekomst. Wij kijken samen met jou naar jouw ambities en doorgroeimogelijkheden.Wij helpen jou de certificaten te behalen waarmee jij je waarde als zorgprofessional vergroot.

Onze medewerkers

Wij zijn een gedreven en ambitieuze speler op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Door onze brede ervaring kennen wij de branche en spelen wij in op de behoeften.

Opleidingen

Ook als je nieuwe kennis en kunde in huis wilt halen in de vorm van gemotiveerde professionals, dan kunnen wij deze leveren. En zijn ze er niet, dan leiden wij ze op!

Filosofie Wie Zorgt!

Wie Zorgt! is oprecht, betrokken en ambitieus. Wij zijn doelgericht en betrouwbaar. Vanuit brede kennis ervaring weten wij waar we over praten als het gaat om zorg en welzijn. Onze passie en onze kennis combineren wij om voor jouw organisatie tot de beste resultaten te komen.

Wij leveren professionals in de zorg en welzijnssector. Professionals met de juiste expertise, die net dat stukje extra geven. Door snelle levertijden en een hoog serviceniveau, zijn wij een waardevolle partner voor iedere organisatie die de cliënt voorop stelt.
Wij leveren professionals waar en wanneer dat nodig is. Zorg en advies op basis van de actuele kennis en met een brede visie op de mens in zijn geheel.

Al onze medewerkers op een rij

Irene Huzen

Algemeen directeur

Daisy Kooijman

Planner en administratief medewerker

Miranda Snijders

Intercedent

Dorothee de Bruin

Intercedent

Margriet Kroezen - Booi

Recruiter

Leonie Hensen - Beijert

Coördinator backoffice

Wie Zorgt! Opleiding

Onze samenleving vraagt steeds meer van de zorg. De eisen zijn strenger en de tijd om de zorg in te leveren is ingeperkt. Als zorgorganisaties moet je hierop kunnen inspelen om te kunnen blijven bestaan. Om die reden is het belangrijk dat je personeel aan deze nieuwe eisen voldoet. Opleiding en (bij)scholing is hierin essentieel. Investeren in maatwerk is noodzakelijk. Wie Zorgt! denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw personeel.

Updaten van verpleegtechnische vaardigheden, een cursus ‘Omgaan met agressie’ of van Helpende naar Verzorgende IG? Wie Zorgt! biedt trajecten op basis van jouw wensen en behoeftes. Individuele trajecten, maar ook maatwerk voor groepen binnen jouw organisatie.
Nauw partnerschap en actieve kennisdeling zorgt voor continue innovatie van ons opleidingsaanbod. Dit maakt van Wie Zorgt! een voorloper in theorie en praktijk. Met ons grote netwerk en onze kennis in huis, weten wij de juiste vorm te vinden voor de beste scholing. Onze opleidingen organiseren we in samenwerking met scholingsinstituten en gekwalificeerde professionals. Ons aanbod bestaat uit korte in-house trainingen tot volledige trajecten met begeleiding op de werkvloer.

Ook als je nieuwe kennis en kunde in huis wilt halen in de vorm van gemotiveerde professionals, dan kunnen wij deze leveren. En zijn ze er niet, dan leiden wij ze op!

Opleiding voor onze professionals
Al bij ons in dienst of interesse om voor ons te werken en wil je je verder ontwikkelen, dan kijken wij graag met jou mee naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden via Wie Zorgt!. Want wij investeren graag in kwaliteit en kennis! In individuele gesprekken bekijken we jouw wensen en kansen en sluiten we de scholing aan op jouw droombaan.

Wanneer jij of je organisatie interesse heeft in (bij)scholing, neem dan contact met ons op!

Wie Zorgt! Regionaal

Dichtbij de mens, dichtbij de klant. Vanuit verschillende locaties in het noorden en oosten van Nederland zijn wij hét aanspreekpunt voor advies en personeel in de zorg.

Werkzaam in de regio’s:

  • Groningen 
  • Friesland
  • Drenthe
  • Overijssel
  • Gelderland

 

Vanuit onze centrale positie in de regio lopen wij graag even binnen bij u. Hiermee bouwen we aan een samenwerking op basis van kennis en vertrouwen.

Door onze nabijheid hebben we regelmatig persoonlijk contact met onze professionals. Door deze afstemming kunnen wij een ideale match maken tussen werkgever en werknemer.

Al onze medewerkers hebben affiniteit met hun regio. Sommigen werkten er jarenlang in de zorg, anderen wonen er met veel plezier. Hierdoor spreken zij de taal van de regio en weten zij goed in te spelen op de lokale cultuur en behoeften.

Hoe kan ik je helpen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbief!